HOIDON JÄLKEINEN TULEHDUS AIVOISSA

Asiantuntijana Soile Juvonen TTT

Valvojat: Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb

Vastaa Viestiin
Jatta1001
Viestit: 423
Liittynyt: Su Helmi 17, 2013 16:59
Paikkakunta: Pyhtää

HOIDON JÄLKEINEN TULEHDUS AIVOISSA

Viesti Kirjoittaja Jatta1001 » La Maalis 30, 2019 10:26

https://www.lymedisease.org/brain-infla ... -lyme-jhu/

LYME SCI: KUN AIVOTULEHDUS JATKUU HOIDON JÄLKEEN

Uudessa tutkimuksessa Johns Hopkinsin lääketieteellisen koulun tutkijat ovat havainneet Lymen taudin hoidon jälkeen kroonisia oireita sairastavien potilaiden aivoissa esiintyviä kemiallisia muutoksia ja laajaa tulehdusta.

Tämä Johns Hopkins (JH) -tutkimus, joka on julkaistu Journal of Neuroinflammation -lehdessä, tukee satojen tuhansien potilaiden kokemusta jotka ovat yrittäneet vuosien ajan saada kroonisille oireille, kivulle, unihäiriöille, väsymykselle ja kognitiivisille häiriöille oikeutta.

”Tässä tutkimuksessa on todisteita siitä että aivosumu potilailla, joilla on hoidon jälkeinen Lymen taudin oireyhtymä, on fysiologinen perusta ja se ei ole pelkästään psykosomaattinen tai liity masennukseen tai ahdistukseen,” sanoo John Aucott, MD, vanhempi tutkielman kirjoittaja ja Johns Hopkinsin Lymen taudin tutkimuskeskuksen johtaja.

Tosiasia on, että liian monille Lymen taudin potilaille jää Lymen taudin hoidon jälkeen kroonisia, heikentäviä oireita. Lähes 40 vuoden kuluttua Lymen löytämisestä kukaan ei ole pystynyt selvittämään, miksi jotkut potilaat tulevat terveemmiksi ja toiset jäävät sairaammiksi.

JH-tutkimus on tehnyt hyvää työtä, kun valaistaan ​​Lymen taudin aiheuttamia fysiologisia aivojen muutoksia. Vaikka kirjoittajat eivät keskustele mahdollisuudesta, että tulehdus voi johtua jatkuvasta infektiosta, he viittasivat Embers-tutkimukseen, joka osoittaa, että pysyvä infektio on mahdollista antibioottien jälkeen.

Viitteissä muitakin mielenkiintoisia kirjoituksia jotka löytyvät ylläolevasta linkistä.

Vastaa Viestiin