VIDEO: prof.Montagnier; Krooninen Borrelioosi todellisuutta

Borrelioosista ja lisäinfektioista kuten puutiaisaivokuumeesta kertovia artikkeleita ja ohjelmia TV:ssä, radiossa ja lehdistössä.

Valvojat: Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb

Vastaa Viestiin
soijuv
Viestit: 3151
Liittynyt: Ke Tammi 21, 2009 14:16

VIDEO: prof.Montagnier; Krooninen Borrelioosi todellisuutta

Viesti Kirjoittaja soijuv » Ma Huhti 02, 2012 16:41

Ranskalainen professori Montagnier kertoo videohaastattelussa Borrelioosista. Hän sai lääketieteen Nobel palkinnon v.2008. Hän kertoo lääkäreiden suhtautuvan joskus vähätellen tautiin,tauti on maailmanlaajuinen ongelma, borrelia vasta-ainetestien olevan epäluotettavia, taudin kroonistuvan useissa tapauksissa ja hoidon vaativan pitkiä antibioottihoitoja. Hänen mukaan on tärkeätä havaita kroonisten tautien taustalla olevat infektiot. Hän mainitsee myös, että Borrelioosia koskevat erimielisyydet johtuvat taloudellisista syistä.

Haastattelu on ranskaksi - tekstitys englanniksi.

http://www.youtube.com/watch?v=LRQ-NhEk ... e=youtu.be


Prof Montagnier on Lyme disease, autism and chronic infections.

Interview in French (with English subtitles) of Professor Luc Montagnier, Nobel Prize for medicine in 2008, on the importance of detecting infections which may be at the root of chronic illness.

Vastaa Viestiin