jatkoa edelliseen

Borrelioosiin sairastuneiden suomalaisten henkilökohtaisia kokemuksia taudista ja sen hoidosta.

Valvojat: Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb

Vastaa Viestiin
ssv
Viestit: 16
Liittynyt: Ma Syys 12, 2011 21:07

jatkoa edelliseen

Viesti Kirjoittaja ssv » Pe Syys 16, 2011 10:57

Vielä palaten edelliseen kirjoitukseen, vaikka mulla oli raskausmyrkytys. Ei labroissa näkynyt toksemiaa. myös meinasin kohonneen igg takia saada kortisonia suoneen 3 päivää. Vaatisin nähdä lääkärin ennen antamista koska oireeni ovat laajat. No sitten lääkäri ei uskaltanutkaan antaa sitä.
Ja nyt kun ketään ei tiedä onko tämä infektio, vai mikä. En aio suostua miksi tahansa koekaniiniksi. Kuullut tosi huonoja juttuja jos kortisonia annettu bakteereihin.Ja virhediaknooseja jo tarpeeksi saanut.
Pitäisi pikku hiljaa palata töihinkin,olen itsenäinen yrittäjä ja kulut juoksee ja sairastamiseen kulunut jo sievoinen summa. Yksityislääkäri kulujakin paljon, koska oma terveyskeskus ei edes määrää mihinkään erikoisiin tutkimuksiin tai ei saa edes helpolla lähetettä.Mutta pelottaa pienen lapseni puolesta, ja itsekkaan en vielä ihan ikä loppu 29.v.Vaikka olo on kuin olisi vanhentunu 50 vuotta. Tiedä sitten mihin Saksaan tässä täytyy lähteä!! Kun Suomen oma Terveyshuolto, ja testaaminen ihan surkeaa ainakin myöhäisvaiheen borrelioosissa.

Vastaa Viestiin