KUULUMISIA

Valvojat: Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb

Vastaa Viestiin
Bb
Viestit: 1820
Liittynyt: Ma Tammi 26, 2009 23:13

KUULUMISIA

Viesti Kirjoittaja Bb » Su Helmi 15, 2009 15:06

Lähettäjä: kuutar-79 Lähetetty: 17.5.2008 9:14

eli loppuvuodesta sain 3viikon antibioottikuurin suoraan suoneen. Borrelioosia epäiltiin kun tuli kasvohalvaus.

Nyt ei ole ollu mitään oireita, mutta nyt alkanu nilkat olemaan kipeät aamulla kun nousee ylös. Hetkeen ei kunnolla pysty kävelemään, mutta menee nopeasti ohi. En tiedä olisko borrelioosi oireita vai mitä. reumaa mulla ei ainakaan 4v sitten testeissä näkyny.

Lääkärissä en ole vielä käyny. onko jollain muulla ollu vastaavaa?????
_____________________________________________________________


Lähettäjä: Soijuv Lähetetty: 18.5.2008 9:36

Kroonista Borrelioosia sairastavilla on suurimmalla osalla vastaavia kokemuksia. Myös tutkimuksissa on todettu bakteerin pakenevan/suojautuvan antibioottihoitojen aikana esim juuri sivuillemme laittamani suomalaistutkimus. Bakteeri tunkeutuu esim. ihon, jänteiden jne kollageeniin, immuunisolujen sisälle jne. Vaaran mentyä ohi bakteeri aktivoituu usein jossakin vaiheessa uudelleen. Oireettomat jaksot antibioottihoitojen jälkeen ovat vaihdelleet päivistä useisiin vuosiin.

Reuman aiheuttajaa ei tiedetä mutta erilaisten mikrobien osuutta siihen epäillään vahvasti. Joten vaikka henkilön oiret olisivatkin reumatyyppiset, se ei poissulje sitä etteikö taudin todellinen syy olisi esim. borreliabakteeri.

Vastaa Viestiin