CEFTRIAXON

Valvojat: Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb

Vastaa Viestiin
Bb
Viestit: 1820
Liittynyt: Ma Tammi 26, 2009 23:13

CEFTRIAXON

Viesti Kirjoittaja Bb » Su Helmi 15, 2009 14:24

Lähettäjä: mocki1 Lähetetty: 23.3.2008 21:43

Hei!
Tuli pyyntö että kerron tässäkin tarinani. Eli ihottuma huomatiin lokakuussa. Verikokeet negatiiviset mutta sain antibioottikuurin Doximycin. Joulun jälkeeen alkoi niveloireet. Ihottuma on oireillut koko ajan eli kipuilee. Tammikuussa kävin ihoklinikalla. Taas negatiiviset verikokeet mutta ihottumasta otettu koepalan tulos oli positiivinen. Nyt sain Amoxin kuurin josta ei ollut apua. Käännyin yksityiselle lääkärillle joka konsultoi infektiolääkärin kanssa ja lähete suonensisäiseen lääkityksen tuli. Nyt olen saanut ensimmäisen viikon Ceftriaxon suoraan suoneen. Olenkin utelias kuulemman muitten kokemuksia siitä lääkkeestä. Mitään parannusta en ole viikossa huomannut mutta onhan tässä vielä kahden viikon armoaika...
_____________________________________________________________


Lähettäjä: Soijuv Lähetetty: 25.3.2008 12:26

Tässä kertomuksessa olennaista on huomata se, että vasta-ainetestit ovat koko ajan negatiiviset - kuitenkin ihossa olevasta näytteestä löydettiin bakteeri. Merkittävää on myös se, että antibioottihoidot eivät tuhonneet bakteeria!

Useille Borrelioosia sairastaville on vastaavanlaisessa tilanteessa sanottu, että he eivät sairasta Borrelioosia, koska vasta-ainetestit ovat negatiiviset. Useimmilta ei koskaan edes oteta koepalaa ihottumasta. Mitä jos sekin koepala olisi ollut negatiivinen? Hoitoa ei todennäköisesti olisi saanut lainkaan.

Toinen ongelma on se, että yleensä Borrelioosiin annetaan yksi antibioottihoito ja sen jälkeen tauti on nykykäytännön mukaan parantunut. Tässä tapauksessa näin ei käynyt. Kuinka monen kohdalla on käynyt ja käy tulevaisuudessakin samoin?

" Verikokeet negatiiviset mutta sain antibioottikuurin Doximycin. Joulun jälkeeen alkoi niveloireet. Ihottuma on oireillut koko ajan eli kipuilee. Tammikuussa kävin ihoklinikalla. Taas negatiiviset verikokeet mutta ihottumasta otettu koepalan tulos oli positiivinen. Nyt sain Amoxin kuurin josta ei ollut apua.
_____________________________________________________________


Lähettäjä: Sailairina Lähetetty: 26.3.2008 12:21

Kertomasi on erittäin tärkeää ja siksi haluaisimme liittää sen adressin mukaan. Voitko ottaa yhteyttä yhdistyksen puheenjohtajaan tai sihteeriin sähköpostitse tai puhelimitse niin keskustellaan tarkemmin ?

Vastaa Viestiin