VIDEO DIAGNOSTIIKAN JA HOITOJEN ONGELMISTA

Borrelioosiin sairastuneiden henkilökohtaisia kokemuksia taudista ja sen hoidosta.

Valvojat: Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb

Vastaa Viestiin
Bb
Viestit: 1820
Liittynyt: Ma Tammi 26, 2009 23:13

VIDEO DIAGNOSTIIKAN JA HOITOJEN ONGELMISTA

Viesti Kirjoittaja Bb » Pe Tammi 30, 2009 15:12

Amerikkalaisen Kathleen Zabawan borrelioositarina. Ohjelma esitettiin Amerikan TV:ssä (Houston PBS). Ohjelmassa kiinnitettiin huomiota borrelioosin oireisiin, diagnostiikkaan ja hoitoon.

Ohjelmassa kerrotaan myös syitä siihen miksi borrelioosia hoitavia lääkäreitä ei tahdo löytyä mistään. Pääsyynä on raha. Esim. Amerikassa vakuutusyhtiöt eivät halua maksaa pitkiä, kalliita hoitoja. Siksi ne nostavat jatkuvasti syytteitä sellaisia lääkäreitä kohtaan, jotka kaikesta huolimatta hoitavat potilaitaan pidemmillä antibioottihoidoilla. Useilta lääkäreiltä on tästä syystä otettu lääkärinoikeudet pois.

(Suom. huom. Luin tänään tohtori Bleiweissin tarinan. Hän pelasti lukuisien borrelioosia sairastavien hengen pitkillä antibioottihoidoilla. Taisteltuaan seitsemän vuotta vakuutusyhtiöitä yms. vastaan hän oli lopulta suurissa taloudellisissa vaikeuksissa ja päätyi itsemurhaan. Hänen kertomuksensa voi käydä lukemassa seuraavalta sivulta:

http://www.angelfire.com/planet/lymedis ... weiss.html)

Ohjelmassa ihmeteltiin sitä miksi pitkät antibioottihoidot ovat ongelma, koska esim. aknen hoitoon saatetaan kirjoittaa jopa vuosia kestäviä antibioottihoitoja. Ohjelmassa kerrottiin myös että kroonista borrelioosia sairastavilla amerikkalaisilla on useimmiten myös neurologisia oireita ja että taudissa esiintyy esim. MS-taudin, Parkinsonin taudin ja ALS-taudin tyyppisiä oireita.

http://video.google.com/videoplay?docid ... 5489946625

Vastaa Viestiin