KISSANKYNSI BORRELIOOSIN HOIDOSSA

Valvojat: Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb

Vastaa Viestiin
Bb
Viestit: 1820
Liittynyt: Ma Tammi 26, 2009 23:13

KISSANKYNSI BORRELIOOSIN HOIDOSSA

Viesti Kirjoittaja Bb » Pe Helmi 13, 2009 12:05

Lähettäjä: Soijuv Lähetetty: 14.2.2005 19:22

Mm. seuraavalta sivulta löytyy erilaisia linkkejä Kissankynnestä (Cat´s Claw, Uncaria tomentosa) kertoviin artikkeleihin/kertomuksiin:

http://www.samento.com.ec/sciencelib/sammain.html

Pääasiassa amerikkalaiset ja englantilaiset borrelioosia sairastavat ovat käyttäneet Kissankynttä. Asiasta on kirjoitettu raportteja/kokemuksia lähinnä viimeisen 2 vuoden ajan. Valmisteesta on tehty tutkimus borrelioosia sairastavilla ja tulokset olivat siinä hyvät. Olen lukenut potilaskokemuksia parin vuoden ajalta ja näyttää siltä että jotkut ovat valmisteesta hyötyneet ainakin jonkin verran - toisille siitä ei ole näyttänyt olevan apua. Maailmalla useimmiten käytetty Kissankynsivalmiste on nimeltään Samento joka ei sisällä TOA alkaloideja.


Muutamat suomalaisetkin ovat valmistetta käyttäneet - olisi mukava kuulla heidän kokemuksiaan sen hyödyistä tai mahdollisista haitoista.
Viimeksi muokannut Bb, Su Maalis 08, 2009 21:43. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Bb
Viestit: 1820
Liittynyt: Ma Tammi 26, 2009 23:13

Viesti Kirjoittaja Bb » Pe Helmi 13, 2009 12:08

Lähettäjä: iippo Lähetetty: 16.2.2005 17:01

Seuraavaksi pitää kokeilla tätä rohdosta. Tilasinkin jo Englannista saas nähdä jääkö tullin 'huumekoirien' seulassa kiinni kun tuntuu että kaikki kalkkitablettia vahvemmat on luokiteltu lääkeaineiksi.

Nyt on käyty jo psykiatrinkin juttusilla. Triptyl 75 mg iltaisin ja 1 mg Temesta aamuisin josko muisti ja keskittymiskyky alkaisivat kohenemaan. Jos ei, niin keväämmällä johonkin muistitesteihin. Kyseli lisäravinteiden käytöstä ja sanoi, että kalaöljyn annostusohje kannattaa tuplata siitä mitä purkin kyljessä sanotaan. Yleensähän purkin kyljessä lukee ettei ohjeen mukaista annostusta saa ylittää.

Vaadin keskussairaalasta WB testin (sehän piti olla tehtynä jo huhtikuussa mutta kun ei ollutkaan) ja kävinkin tammikuussa verikokeissa ja tänään oli sitten soittoaika lääkärille. Kuinka ollakaan tulos olikin tällä kertaa positiivinen sekä IgG: n että IgM:n osalta. Sitten tuli jotakin teksiä osp:stä mutta ei se lääkäri niistä mitään ymmärtänyt , luki vain sen lausunnon mikä oli labrasta tullut. Sitten tuli se tuttu litania, että olen jo saanut antibiootteja tarpeeksi.

Sanoin lukeneeni norjalaiseta tutkimuksesta missä Rocephalin ajaa spirokeetan kystamuotoon ja tarvittaisiin kyytipojaksi Flagylia tai tinidazolea. Sitten alkoi jo haukotuttaa. Lääkäri rupesi puhelemaan ripulista ja määräävänsä Flagylia vain jos vatsa menee Rocephalinista kuralle. Eipä tuota muistanut kertoa kun olin IV:llä. Mutta nyt kun ei ollut kyseessä Jenkkitutkimus, niin mitään vähättelyjä sen suhteen ei tullutkaan.

Yritin jättää Trileptalin pois mutta oli pakko aloittaa se uudelleen. :( Nyt odottelenkin jo innolla Samentoa englannista...

Mitäs teille muille kuuluu?
_____________________________________________________________


Lähettäjä: Sar_Ani Lähetetty: 16.2.2005 18:30

Kortisonia vedetään niin, että pulssi huitelee sataakahtakymppiä.
_____________________________________________________________


Lähettäjä: jukka61 Lähetetty: 16.2.2005 19:20

Iippo, tilasitko kissankynnen puruina (muistuttaa Hassista), voi olla, että tullin setä on kiinnostunut, vai nestemäisenä tinktuurana.

Näyttää olevan kaikilla olevan sama kohtalo, tutkimuksia ja vanhoja lääkityksiä, jne. selitellään ja pyöritellään parhain päin.

Eikös toi Temesta ole aika vahva bentso, kuulemma xanorin ja diapamin kanssa kysyttyä tavaraa kadulla sekakäyttäjien keskuudessa. Kai se lääkäri Sinulle mainitsi riippuvuusriskistä, mikä kaikilla kolmiolääkkeillä on, varsinkin bentsoilla.
_____________________________________________________________


Lähettäjä: iippo Lähetetty: 16.2.2005 20:06

Nesteenä tilasin.

En oo huomannut mitään vaikutusta Temestalla jos sellaista ei ole esim. juuri nukahtamaisillaan ollessa tuleva säväri mihin sitten herää. Temestaa on tollanen kahden kuukauden satsi. Enempi lekuri oli jostain syystä huolissaan tramadolin koukuttavasta vaikutuksesta.

Jos meikäläisellä pulssi jyskyttäs sataakahtakymppiä, niin otsalla olis sellanen Niagaran putous, ettei paremmasta väliä. Selkä on märkä jo vähäisimmästäkin ponnistuksesta vaikka pulssi on 42 ja 70 välissä.

Jos ei maksakokeitten tulokset olisi olleet normaalit luulisin maksani vetelevän jo viimeisiään, sen verran runsaasti on näppylää naamassa ja selässä.

12 akuneulaa avitti ohentavasti tuohon reiden arpeen mistä otettiin kesäkuussa se lihasbiopsia. Huomenna laitetaan taas neulat... Sitten on lähete keskussairaalan fysiatrille ja luultavasti lanneselän magneettikuvaukseen kun ristiselkää jäytää kokoajan eikä löydä sellaista helppoa asentoa millään. Jono on 3 kk luokkaa. En tiedä mitä se hoitotakuu siihen vaikuttaa. Todennäköisesti ei mitään.

Kaarina
Viestit: 84
Liittynyt: Ma Elo 23, 2010 10:58
Paikkakunta: Helsinki

Re: KISSANKYNSI BORRELIOOSIN HOIDOSSA

Viesti Kirjoittaja Kaarina » Su Touko 10, 2015 12:06

Vanha ketju, mutta aattelin kysäistä miten siedätte Samentoa tippoina? En meinaa mitenkään päästä tavoiteannokseen, mikä olisi 20 tippaa aamuin ja illoin. Otettava 30 min ennen aamiaista ja iltapalaa. Kaksi kuukautta olen jo harjoitellut ja vasta siedän 6 tippaa illalla ja ei yhtään aamulla. Detoxia käytössä aika tavalla jo. Aiheuttaa kovan päänsäryn tämän annoksen ylittäessäni (neuroborren herx?), ja en voi kuukausiksi jäädä sänkyyn sen vuoksi Cowdenin protokollaavarten tätä siis "harjoittelen". Mites tämän ketjun keskustelijoille tarina jatkui kissankynnen kanssa? Vinkkejä Samenton parempaan sietoon?4

Vastaa Viestiin