Borrelioosi ei välttämättä parane kertakuurilla

Borrelioosiin sairastuneiden suomalaisten henkilökohtaisia kokemuksia taudista ja sen hoidosta.

Valvojat: Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb

Vastaa Viestiin
soijuv
Viestit: 3151
Liittynyt: Ke Tammi 21, 2009 14:16

Borrelioosi ei välttämättä parane kertakuurilla

Viesti Kirjoittaja soijuv » Pe Maalis 15, 2019 08:31

Borrelioosi ei välttämättä parane kertakuurilla

Tuula Sirjosella todettiin borreliabakteeria verikokeissa kesällä 2012. Mutta kuuri ei purrut, sillä yhä vieläkin Tuulalla on oireita, kipuja ja ongelmia, jotka vain pahenevat. Suomessa tehtyä diagnoosia ei hyväksytä Västeråsissa.

Ruotsissa Tuulaa on hyppyytetty Hallstahammarin terveyskeskuksen kotilääkärin, Västeråsin ihopoliklinikan, tulehdusklinikan, reumatologin ja neurologin luona. Kukaan ei ole pystynyt kertomaan miksi Tuulan jalkoja särkee aina vaan enemmän, ihoa ja niveliä pistelee ja polttelee, suu kuivuu, päänahkaa kihelmoi, ja ennen kaikkea miksi ennen niin pirteä ja energinen nainen ei enää jaksa juuri mitään.

"Miten musta tuli tällainen?"
Tuula Sirjonen on käynyt kokeissa myös Suomessa. Helsingissä annettaisiin myös suonensisäistä antibioottihoitoa, jolla olisi suuremmat mahdollisuudet purra tautiin, mutta Västerråsin ihopoliklinikka ei hyväksy tuloksia. Täällä väitetään, ettei Tuulalla voi olla borrelioosia, koska hän on jo saanut yhden antibioottikuurin.

"Kyllähän se yksi antibioottikuuri auttaa borreliaan, jos sen saa ajoissa! Ei se sitten enää auta, jos sen saa liian myöhään. Jokuhan tässä on vialla, kun ihmisellä on näin paha olo... Kohta mä en enää edes jaksa lähteä hoitoon, vaikka antaisivatkin."

https://sverigesradio.se/sida/artikel.a ... 7DX2RQD8jE

Vastaa Viestiin