Ketkä lääkärit pk seudulla ovat perehtyneet borrelioosiin?

Borrelioosiin sairastuneiden suomalaisten henkilökohtaisia kokemuksia taudista ja sen hoidosta.

Valvojat: Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb

Vastaa Viestiin
salamanteri

Ketkä lääkärit pk seudulla ovat perehtyneet borrelioosiin?

Viesti Kirjoittaja salamanteri » To Loka 20, 2011 18:04

Tietääkö kukaan, ketkä lääkärit pk seudulla ovat perehtyneet borrelioosiin?

Tytärtäni puri punkki, ja hänen igm -arvonsa oli ensin kuukauden kuluttua puremasta 11 ja kahden kuukauden kuluttua 12, mikä on raja-arvo. Sormi kipeä ja pureman ympärille tuli pieni, borrelioosin kannalta epätyypillinen ihottuma, joka hävisi muutamassa viikossa. Terveyskeskuslääkärin kanssa pitäisi jäädä seuraamaan tilannetta ja odotella, paraneeko sormi itsestään. Yritin kysellä, eikö voisi tehdä toisenlaisia laboratoriotutkimuksia, mutta hänen mielestään se ei ole tarpeen. Olisiko mahdollista, että tyttären hengitettävä kortisonivalmiste, jota hän käyttää lievään astmaan, sotkisi hänen tutkimustuloksiaan?

Kun kerran tytöllä on särkyjä, pitäisi asia mielestäni tutkia tarkemmin, vaikkeivat raja-arvot ylitykään. Mistähän tuollainen raja-arvotulos voisi johtua?

Eli nyt täytyisi löytää borrelioosiin perehtynyt lääkäri mieluiten pääkaupunkiseudulta. Ainoa, jonka itse tiedän, on Ville Valtonen, jonka seuraava vapaa aika on 12.1., eli liian myöhään. Umpimähkään en haluaisi mennä lääkäriin, olen kuullut paljon kertomuksia siitä, kuinka huonosti sisätautien erikoislääkäritkin tuntevat tautia. Toivoisin, että ei tarvitsi käydä kovin monilla lääkäreillä.

Kiitos etukäteen!

lare.61

LASTEN LÄÄKERI

Viesti Kirjoittaja lare.61 » Pe Loka 21, 2011 09:02

moi salamanteri.en tiedä sieltä päin ketään lastenlääkeriä,mutta turusta löytyy KAIJA HARTIALA joka ottaa vastaan kauppiaskadun mehiläisessä.varaa aika ja mene sinne mahdollisimman nopeasti sillä tiedän henkilökohtaisest, mitä tauti aiheuttaa vauvalle ja lapselle

Aurinko

Lasten lääkäri

Viesti Kirjoittaja Aurinko » La Loka 22, 2011 07:47

Terveystalo Mehiläisessä Mäkelänkadulla, Helsingissä on yksi lääkäri, jolta varmaankin saat antbioottia ja hoitoa lapsellesi. Lääkärin nimi on Raij. Kokemusta kyseisestä lääkäristä on.

Aurinko

Lapsen lääkäri

Viesti Kirjoittaja Aurinko » La Loka 22, 2011 07:51

Raij ei kylläkään ole erikseen lasten lääkäri, mutta hoitaa lastasi melko varmasti.

Aurinko

Lapselle lääkäri

Viesti Kirjoittaja Aurinko » La Loka 22, 2011 08:02

Aikaisempaan viestiin lapselle lääkäri, jonka kirjoitin tuli virheys. Tarkoitin, että lääkäri Raij ottaa siis vastaan Helsingin Terveystalossa Mäkelänkadulla eikä Mehiläisesä. Virheyksiä sattuu, kun aamutuimaan rupee kirjoittelemaan, eikä ole herännyt kunnolla=)

Tulihattu

Viesti Kirjoittaja Tulihattu » To Elo 02, 2012 11:34

Vastaukseni tulee nyt myöhässä, mutta voin lämpimästi suositella Tapio Laijokea joka ottaa vastaan joka päivä Töölön mehiläisessä. Tapio on lastenlääkäri, jolla itsellään ollut TBE ja koko perhe on ollut valtavan sairas. Hän tietää, miten punkki voi muuttaa elämän.

Lisäksi, Mehiläisessä on nyt joku lääkäri, jolla on kovin sama oirekuva kuin itsellänikin ja arvatkaapa mitä - potilas ei olekaan kaheli vaan sairas!

Vastaa Viestiin