ILTALEHTI: Tanskalainen ex-jalkapalloilija kuoli

Borrelioosista ja lisäinfektioista kuten puutiaisaivokuumeesta kertovia artikkeleita ja ohjelmia TV:ssä, radiossa ja lehdistössä.

Valvojat: Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb

Vastaa Viestiin
Sailairina
Viestit: 613
Liittynyt: Ma Tammi 19, 2009 16:04
Paikkakunta: Kaarina

ILTALEHTI: Tanskalainen ex-jalkapalloilija kuoli

Viesti Kirjoittaja Sailairina » Ma Elo 03, 2015 11:06

http://www.iltalehti.fi/jalkapallo/2015 ... 0_jp.shtml

Perjantai 12.6.2015 klo 11.46

Punkin purema aiheutti kuolemaan johtaneen taudin - urheilijalla traaginen kohtalo

Tanskalainen ex-jalkapalloilija Brian Fakkenor on kuollut.

41-vuotias Fakkenor menehtyi keskiviikkona. Hän pelasi useita vuosia paikallisessa Superliigassa Esbjergin joukkueessa ja sen jälkeen divarijoukkue Fredericiassa.

- Fakkenor oli monella tapaa FC Frederician symboli. Hän tuli seuraan vuonna 2001 ja oli mukana koko matkan amatööripäivistä uuden areenan vihkimiseen, seura kirjoitti kotisivuillaan.

Fakkenor lopetti uransa vuonna 2010. Seuraavana vuonna hän joutui punkin puremaksi ja sai sen seurauksena borrelioosin eli Lymen taudin.

Ex-futaaja taisteli kovaa ja pitkään tautia vastaan.

- Hän on nyt niin sairas, ettei hänellä ole voimaa eikä lihaksia käsissään, käsivarsissaan ja reisissään. Hänellä on vaikeuksia syödä ja kävellä. Hänen vaimostaan on tullut hänen henkilökohtainen avustajansa, Fakkenorin sisko kirjoitti caremaker.dk-sivustolle kaksi vuotta sitten.

Vaimon lisäksi Fakkenoria jäävät kaipaamaan kaksi lasta.

Lähde: Aftonbladet

Vastaa Viestiin