Radio Vega: Hoitoa saa jos on varaa

Borrelioosista ja lisäinfektioista kuten puutiaisaivokuumeesta kertovia artikkeleita ja ohjelmia TV:ssä, radiossa ja lehdistössä.

Valvojat: Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb

Vastaa Viestiin
soijuv
Viestit: 3151
Liittynyt: Ke Tammi 21, 2009 14:16

Radio Vega: Hoitoa saa jos on varaa

Viesti Kirjoittaja soijuv » To Elo 21, 2014 09:48


YLE:n radiokanava VEGA 22.8.2014

Ohjelma on kuultavissa Radio Vegan verkkosivuilla vuoden ajan:

http://svenska.yle.fi/program/radar


Radar: Borreliapatienter som inte får vård

(Borrelioosipotilaat, jotka eivät saa hoitoa)

Ohjelmassa ovat haastateltavina mm. kroonista borrelioosia sairastava Outi Paasivirta, infektiolääkäri sekä TTT Soile Juvonen.Ohjelman kuvaus:
Många patienter med svåra ledsmärtor eller neurologiska besvär har svårt att hjälp. En av dem är Outi Paasivirta som efter många läkarbesök - med varierande resultat, har kommit fram till att hon lider av kronisk borrelios. Men den etablerade läkarkåren vill inte tala om kronisk borrelios. Radar om Outis kamp och vad som gått snett.

Monien vaikeista nivelkivuista tai neurologisista vaivoista kärsivien potilaiden on vaikea saada apua. Yksi heistä on Outi Paasivirta, joka vaihtelevalla menestyksellä on käynyt monien lääkäreiden vastaanotolla. Outi on päätynyt siihen, että hän sairastaa kroonista borrelioosia. Mutta useat lääkärit eivät halua puhua kroonisesta borrelioosista. Ohjelma kertoo Outin taistelusta ja siitä mikä on mennyt vikaan.
---
Jo aiemmin tänä vuonna Radio Vega on lähettänyt suomalaista kroonisen borrelioosin hoitoa käsittelevän ohjelman, joka on kuultavissa Ylen verkkosivuilla 10.2.2015 asti:
http://areena.yle.fi/radio/2171099
---

Ylen verkkosivuilta on mahdollista ladata ohjelmia myös omaan käyttöön (mp3 tai podcast).

Vastaa Viestiin