VIDEO: 6ABC.com KIISTA BORRELIOOSIN HOIDOSTA

Borrelioosista ja lisäinfektioista kuten puutiaisaivokuumeesta kertovia artikkeleita ja ohjelmia TV:ssä, radiossa ja lehdistössä.

Valvojat: Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001

Vastaa Viestiin
soijuv
Viestit: 3151
Liittynyt: Ke Tammi 21, 2009 14:16

VIDEO: 6ABC.com KIISTA BORRELIOOSIN HOIDOSTA

Viesti Kirjoittaja soijuv » Ke Syys 02, 2009 12:12

Kiista siitä miten borrelioosi tulee diagnosoida ja hoitaa on jatkunut jonkin aikaa. Kansainvälinen Borrelioosijärjestö ILADS on sitä mieltä että tauti kroonistuu, hoitojen tulee olla yksilöllisiä, monissa tapauksissa antibioottihoitoja joudutaan jatkamaan pitkään, nykyiset borrelioositestit eivät ole luotettavia, ei ole olemassa testiä jolla tauti voidaan luotettavasti todeta eikä testiä joka pystyisi osoittamaan onko hoito pystynyt tuhoamaan kaikki borreliabakteerit. Tri Ken Liegner: "Borreliabakteeri on pelottava bakteeri. On paljon asioita joita emme vielä tunne ja siksi meidän tulee olla nöyriä borrelioosin edessä."

Amerikkalaisten infektiolääkärien yhdistys IDSA on kuitenkin sitä mieltä että tauti ei kroonistu, lyhyt antibioottihoito riittää ja pitkät hoidot ovat enemmänkin haitallisia ja borrelioositestit ovat riittävän luotettavia.


VIDEO: http://abclocal.go.com/wpvi/story?secti ... id=6940916


July 30, 2009 (WPVI) -- The debate about the best way to diagnose and treat Lyme Disease is coming to head this week.
An all-day hearing took place in D.C. today.
It was prompted by an antitrust investigation launched by Connecticut's attorney general.
The investigation ended with the Infectious Diseases Society of America agreeing to form a new panel of experts to review the current guidelines.
They heard from doctors on both sides of the debate.
Mainstream doctors believe the infection is short term and should be treated as such, but a handful of doctors and patients say it can be long-lasting and requires long-term antibiotics.

"This is a formidable pathogen and there's still a lot we don't understand, but I think we have to be humble about this disease," Dr. Ken Liegner of the International Lyme Disease Society said.
The panel is expected to make a decision by the end of the year.
They could do nothing or they could revise some of the guidelines or they could choose to re-write them all together. [/b]

Vastaa Viestiin