TERESA WOLFF JA TYTÄR SAIRASTUIVAT BORRELIOOSIIN

Borrelioosiin sairastuneiden henkilökohtaisia kokemuksia taudista ja sen hoidosta.

Valvojat: Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb

Vastaa Viestiin
soijuv
Viestit: 3151
Liittynyt: Ke Tammi 21, 2009 14:16

TERESA WOLFF JA TYTÄR SAIRASTUIVAT BORRELIOOSIIN

Viesti Kirjoittaja soijuv » Su Syys 06, 2009 21:39

Teresa Wolff + tytär

"Teresa Wolff sai punkinpureman v. 1988. Sairaalassa käskettiin laittamaan kortisonisalvaa tulehtuneeseen ihomuutokseen.

Purema maksoi hänelle hänen ja hänen tyttärensä terveyden sekä paljon rahaa niiden vuosien aikana, joina hän yritti vakuuttaa lääkärit ja ystävät siitä, että hän on sairas eikä mielenvikainen.

Kukaan ei kuitenkaan uskonut hänen sairastavan borrelioosia. Vuosien ajan hänen oireidensa sanottiin johtuvan psyykkisistä tekijöistä ja hänelle kirjoitettiin erilaisia masennuslääkkeitä ja ohjattiin terapiaan.

Useiden lääkäreiden ja diagnoosien jälkeen eräs sukulainen toi hänelle lehden, jossa kerrottiin borrelioosista, ja hän diagnosoi Teresan sairauden borrelioosiksi. Punkinpuremasta oli siihen mennessä ehtinyt kulua jo 7 vuotta.

Teresa oli siinä vaiheessa jo niin sairas että kuvitteli kuolevansa, lähellä itsemurhaa, sairastavansa Alzheimerin tautia jne. Hänen kohdallaan borreliatestit osoittautuivat positiivisiksi ja hänelle aloitettiin puolen vuoden iv antibioottihoito keskulaskimokatetriin. Tämän jälkeen hän sai uuden puolen vuoden hoidon. Siitä lähtien hän on saanut antibiootteja aika ajoin.

Teresan sairaus oli kuitenkin ehtinyt kroonistua vuosien aikana. Vaikka sairauden kroonistumisesta aika ajoin kiistelläänkin, Teresa tietää sen olevan tosiasia. "Olen nähnyt ihmisten kuolevan siihen" Hän kertoo. Tauti on ankara. Se koskettaa jokaista elintä ja aiheuttaa kroonista kipua. Lisäksi on vaikea selittää ihmisille ettet ole epäsosiaalinen ihminen tai että sinulla ei ole psyykkisiä ongelmia."

Vastaa Viestiin