UUSI LYMEN TAUTI ROKOTE, VALNEVA RANSKA 2019

Valvojat: Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb

Vastaa Viestiin
Jatta1001
Viestit: 424
Liittynyt: Su Helmi 17, 2013 16:59
Paikkakunta: Pyhtää

UUSI LYMEN TAUTI ROKOTE, VALNEVA RANSKA 2019

Viesti Kirjoittaja Jatta1001 » Pe Elo 16, 2019 13:37

https://www.zmescience.com/medicine/lym ... -28052018/

Ranskalainen lääkkeiden valmistaja Valneva on mielenkiintoisessa ilmoituksessa ilmoittanut, että he ovat onnistuneesti suorittaneet ensimmäisen ihmisille suoritetun kokeilun taudin vastaisesta rokotteesta. Rokote, jonka on ilmoitettu olevan jopa 96% tehokas, saattaa olla pian saatavana Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa "kohtuullisen alhaisella" hinnalla.
In an exciting announcement, French drug manufacturer Valneva has announced that they’ve successfully completed their first-ever human trial of a vaccine against the disease. The vaccine, which is reportedly up to 96% effective, might soon be available in the UK and US at a “reasonably low” price.

Kirjoittajan huomautus: Käsittääkseni rokotus on kohdistettu vain Borrelia bakteeriin. Se ei siis suojaisi muilta taudinaiheuttajilta jotka voivat tarttua punkinpuremasta.
"Punkit ovat todella kauhistuttavia olentoja - ne elävät lämpimässä, kosteassa kasvillisuudessa odottaen, että pahaa avistamattomat olennot kulkevat ohi, jotta ne voivat hypätä ja ruokailla verta. Vielä pahempaa, että punkit eivät vain ime vertasi, NE KANTAVAT MYÖS MONENLAISIA PATOGEENEJÄ, KUTEN VIRUKSIA, BAKTEEREJA JA ALKUELÄIMIÄ. NIISTÄ TAUDEISTA JOITA PUNKKI VOI KANTAA PELÄTTÄVIN ON LYMEN TAUTI JA SYYSTÄ ".

Vastaa Viestiin