IRLANNISSA LYMEN TAUDIN VEDENJAKAJA HETKI ... Dublin 2018

Valvojat: Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb

Vastaa Viestiin
Jatta1001
Viestit: 424
Liittynyt: Su Helmi 17, 2013 16:59
Paikkakunta: Pyhtää

IRLANNISSA LYMEN TAUDIN VEDENJAKAJA HETKI ... Dublin 2018

Viesti Kirjoittaja Jatta1001 » Ke Marras 28, 2018 15:30

http://www.realboyle.com/national-lyme- ... resource-c…/…

IRLANNISSA LYMEN TAUDIN VEDENJAKAJA HETKI - MUTTA VAIN VAIKEAN MATKAN ALKU, Mac Sharry & Scanlon.

Tohtori Jack Lambert, sairaanhoidon erikoislääkäri Dublinin Mater-sairaalassa, liittyi viime maanantaina Fianna Fail TD: n Marc Mac Sharry ja Eamon Scanlon, Cross-puheenjohtaja Cross-puolueen Oireachtas Lyme-toimintaryhmä Irlannin ensimmäisen Lyme-taudin resurssin käynnistämiseen Dublinissa.Yhteisessä julkilausumassa Mac Sharry & Scanlon, joka puhui Oireachtasissa perustetun Lyme Disease Action -ryhmän yhteispuheenjohtajana, sanoi: "Tämä on erittäin tervetullut kehitys ja olemme iloisia voidessamme liittyä siihen. Lambertia on kiitettävä hänen ennakoivasta ja myötätuntoisesta lähestymistavastaan Lymen tautiin Irlannissa. Suuri osa lääketieteellisestä laitoksesta on jättänyt huomiotta sen, mikä on tullut kansakunnan hiljaiseksi kriisiksi, ja turvautuu vanhentuneisiin diagnoosi- ja hoitosuosituksiin. LRC: n käynnistäminen Dr Lambertin johdolla on vedenjakajan hetki Lyme-taudille Irlannissa. Suurelta osin sairaanhoitopalvelujen vallitseva järjestelmä on jättänyt huomiotta josta on tullut yksi kansallinen hiljainen kriisi ja ottanut turvapaikan vanhentuneista ohjeistuksista diagnosoinnissa ja hoidossa.
LRC:n aloittama ohjelma Dr. Lambertin johdolla on vedenjakaja hetki Lymen taudille Irlannissa koulutuksen järjestämisen GPs, potilaiden tukemisen ja kriittisen ongelman tunnistamisen kannalta, parempi tiede ja tutkimus, kliininen diagnosointi ja asianmukaiset hoitoväylät. Käynnistys on aloitettu, mutta horjuvalla systeemillä on pitkä kova taistelu edessä.
"Käynnistyksen yhteydessä puheenvuoro oli myös Jenna Luche-Thayerilla, Yhdysvaltain hallituksen ja Yhdistyneiden Kansakuntien entinen vanhempi neuvonantaja. Lymen taudin tunnustuksen edelläkävijä Luche-Thayer ja itse entinen potilas perustivat täysin Vapaaehtoisen Kansainvälisen Komitean, joka toteutti kokonaisvaltaisen lähestymistavan joka auttoi onnistuneesti luomaan uusia koodeja Lymen hengenvaarallisille komplikaatioille. Uudistetut koodit sisältävät nyt synnynnäisen Lymen borrelioosin. Tämä on ensimmäinen kerta yli 25 vuoden aikana, kun nämä vakavat komplikaatiot on virallisesti tunnustettu Maailman terveysjärjestön taholta.

Vastaa Viestiin