Punkki välitteinen Lymen tauti on moni mikrobinen

Valvojat: Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb

Vastaa Viestiin
Jatta1001
Viestit: 423
Liittynyt: Su Helmi 17, 2013 16:59
Paikkakunta: Pyhtää

Punkki välitteinen Lymen tauti on moni mikrobinen

Viesti Kirjoittaja Jatta1001 » Ke Marras 21, 2018 14:54

https://www.news-medical.net/news/20181 ... spx?Punkki välitteinen tauti on luonteeltaan moni mikrobinen
Jyväskylän Yliopisto, Leona Gilbert ja Kunal Garg

Arvostellut: Alina Shrourou, BScNov 1 2018
Tieteellisissä äskettäin julkaistussa tutkimuksessa havaittiin, että 65% Lymen taudti potilaista tautiasteesta riippumatta reagoi useisiin mikrobeihin. Tämän seurauksena kirjoittajat ovat osoittaneet, että Lymen taudista kärsivillä potilailla esiintyvät mikrobiset infektiot eivät seuraa "yhtä mikrobia, yhtä tautia" status-quo. Lisäksi on todennäköistä, että Lymen tauti potilaat voivat reagointi tarttuvaan tautiin liittyvien monien mikrobien kanssa on hämmästyttävä 85%.

Tutkijat ovat tarkkailleet merkittävät 65% Lymen tauti (LD) potilaita eri taudin vaiheissa, he reagoivat erilaisiin mikrobeihin jotka osoittavat, että LD-potilaiden mikrobi-infektiot eivät seuraa "yhtä mikrobia, yhtä tautia" Germ-teoriaa. Lisäksi kirjoittajat ovat ilmoittaneet uuden Borrelia-biomarkkerin, "Borrelia pysyvän muodon", joka voi parantaa kaikkien olemassa olevien LD-diagnostisten testien herkkyyttä. CDC: n kaksivaiheisella LD-testillä luokiteltujen "negatiivisten" yksilöiden (eli 3/4 henkilöä) 72%: lla käytettiin CDC: n suosittelemaa kaksivaiheista menetelmää käyttäen Garg et al. positiivinen "Borrelian pysyvälle muodolle" ja muille mikrobeille, kuten Babesia, Bartonella ja Ehrlichia. Punkkien ihmisille tartuttamat oheis-infektiot ovat yhteisiä ja dokumentoituja useissa maissa, kuten Australiassa, Saksassa, Alankomaissa, Ruotsissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa. Garg et al. väittää, että pitkäaikainen altistuminen punkin välittämille mikrobeille heikentää ihmisen immuunijärjestelmää lisäämällä isännän haavoittuvuutta muihin tavallisiin mikrobien luokiteltu "ei-punkki-välitteisiin opportunistisiin mikrobeihin", kuten Chlamydia, Mycoplasma, Epstein-Barr-virus ja monet muut.

Tartunnan saaneet punkit ovat maailmanlaajuinen haaste.
Ensimmäistä kertaa Garg et al. luodaan hämmästyttävä 85 prosentin todennäköisyys useille mikrobi-infektioille LD-potilailla, jotka sisältävät taudinaiheuttajia ja muita kuin ei-punkki-välitteisiä opportunistisia mikrobeja. Dr. Leona Gilbert tohtoriopiskelijansa ja Jyväskylän yliopiston ensimmäisen kirjoittajan Kunal Gargin kanssa on osoittanut, että on tarpeen uudistaa kliinisiä käytäntöjä ja terveydenhuoltopolitiikkaa punkki välitteisten tautien diagnosoimiseksi. Eri mikrobien seulonta vähentäisi virheellisesti diagnosoitujen tai diagnosoimattomien tapausten määrää, lisäisi potilaiden terveyteen liittyvää elämänlaatua ja voi viime kädessä johtaa TBD:n kliiniseen tutkimukseen ja eikä vain LD: n hoitoon. Kirjoittajat ymmärtävät, että heidän tutkimustuloksensa voivat vaikuttaa kiistanalaisilta. Maailmanlaajuisen kansanterveyden parhaiden etujen ja TBD: n kasvavan epidemian hillitsemiseksi on kuitenkin olennaista, että kliinikot, potilaat ja tutkijat yleensä opettavat ja tunnistavat TBD: n moni mikrobiseksi luonnossa.

Vähemmän kustannukset parempi elämä
Aiheeseen liittyviä tarinoita.
Tutkimukset osoittavat, että saastuminen ulottuu istukkaan.
Tutkimus luokka goniometrijärjestelmä valonhajonnan mittaamiseksi.
Raportti ennustaa elinaika odotetta vuonna 2040, Espanja tulee esiin kärjessä että TBD: t ovat tartunnan saaneiden punkkien välittämiä vektori-tauteja. Ne ovat maailmanlaajuinen terveyshaaste, sillä ennustettu 35 prosenttia maailman väestöstä on saastunut vuoteen 2050 mennessä. Punkit ovat alttiita useille infektioille ja voivat välittää useita näistä infektioista isäntäänsä. LD on yleisimpiä TBD-bakteerin aiheuttamaa bakteerispirokeetta Borreliaa. Ainoastaan Yhdysvalloissa 83% kaikista kaupallisista TBD-diagnostisista testeistä on keskittynyt huolimatta useista patogeenisista aineista tunnetusta infektioiden mahdollisuudesta. Näin ollen se vaati yli 11 erilaista käyntiä, 11 eri lääkäriä ja 11 erilaista tutkimusta oikean diagnoosin saamiseksi, mikä lisää potilaiden ja viime kädessä yhteiskunnan taloudellista taakkaa. Huolimatta TBD-taudinpurkauksesta ja tutkimuksen edistymisestä TBD: n ymmärtämiseksi viimeisten 20 vuoden aikana diagnostiikkatyökalut ovat pysyneet ennallaan.

Lähde:
https://www.jyu.fi/en/current/archive/2 ... -just-lyme

Tällä hetkellä pisteytetään 4,8 ja 19 henkilöä

Lähetetty: Medical Research News | Tauti / infektio-uutiset

Tunnisteet: Biomarkeri, Borrelia, klamydia, diagnostiikka, koulutus, Epstein-Barr-virus, terveydenhoito, immuunijärjestelmä, Lyme-tauti, Mycoplasma, kansanterveys, tutkimus, virus

Vastaa Viestiin