Sivustojen käyttöä koskeva kysymys

Valvojat: Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001

Vastaa Viestiin
soijuv
Viestit: 3151
Liittynyt: Ke Tammi 21, 2009 14:16

Sivustojen käyttöä koskeva kysymys

Viesti Kirjoittaja soijuv » Ke Maalis 23, 2011 19:09

Lähetetty: Tii Maa 22, 2011 2:00 Viestin aihe: En ole vielä saanut mitää hyötyä borrelioosinetistä.En ymmärrä mihin tätä koko sivustoa käytetään? Olen jättänyt henkilökohtaista viestiä jossa kysyin itselleni tärkeää ja ajankohtaista asiaa viikko sitten -vastausta ei ole kuulunut. En myöskään saa auki mitään tietoja joita oikeesti tarvitsisin hoitoon ja lääkitykseen liittyvissä asioissa. Vaikuttaa sille että sivusto on täysin turha oikeesti sairalle ja neuvoa tarvitseville. Sad

VASTAUS:
Tämä on Suomen Lyme Borrelioosi ry:n tieto- ja keskustelufoorumi. Kaikille avoin osuus on ns. yleinen puoli, mutta jäsenfoorumin puolelle pääsevät vain yhdistyksen jäsenet.

Mikäli olet jäsen, emme ole kyenneet tunnistamaan nimimerkin ja sähköpostiosoitteen avulla sinua jäseneksi, jonka vuoksi oikeudet jäsenten puolelle ovat suljettuna. Tällöin kannattaa toimia ohjeistuksen mukaisesti eli lähettää nimimerkki ja nimi borrelioosiyhdistys@gmail.com osoitteeseen, jotta oikeudet voidaan avata.

Foorumin privaattiviesteihin henkilöt vastailevat omiin tahteihinsa. Parhaiten tavoitat joko kirjoittamalla yhdistyksen viralliseen sähköpostiosoitteeseen (aiemmin mainittu) tai soittamalla infopuhelimiin, jotka päivystävät maanantaista torstaihin joka viikko. Tosin huomenna 23.3. puhelin on poikkeuksellisesti suljettuna.

soijuv
Viestit: 3151
Liittynyt: Ke Tammi 21, 2009 14:16

Viesti Kirjoittaja soijuv » Ke Maalis 23, 2011 19:29

Sain yhdistyksen sihteeriltä tiedon ylläolevasta viestistä. Tarkistin sen jälkeen foorumin kautta minulle tulleet henkilökohtaiset viestit ja huomasin viikko sitten lähetetyt kysymykset tänään.

Toimin Borrelioosijärjestön tieteellisenä asiantuntijana. Saan sadoittain viestejä ja puhelinyhteydenottoja joten en yleensä ehdi vastailla minulle lähetettyihin henkilökohtaisiin viesteihin. Koska kyseessä on monimuotoinen sairaus, ei kysymyksiin ole mahdollista vastata lyhyesti. Siksi järjestön sivuilla on infopuhelinnumerot joista saa lisätietoa.
Järjestön sivujen tarkoituksena on antaa tietoa, ei vertaistukea. Sivuilla olevista tieteellisistä tutkimuksista ja artikkeleista saa laajasti tietoa taudin diagnostiikasta, oireista jne.

Jäsenfoorumi on nimensä mukaisesti tarkoitettu yhdistyksen jäsenille. Siellä olevissa artikkeleissa käsitellään hoitoon liittyviä asioita.

Vastaa Viestiin