Rohkea blogi

Valvojat: Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001

Vastaa Viestiin
Sailairina
Viestit: 695
Liittynyt: Ma Tammi 19, 2009 16:04
Paikkakunta: Kaarina

Rohkea blogi

Viesti Kirjoittaja Sailairina » Ti Maalis 24, 2009 13:53

www.anttiheikkila.com

"Lääketiede vierasperäisine hämäävine termeineen ei hevin aukea ulkopuolisille. Mutta vastauksena kysymykseen asian voi esittää yksinkertaistaen. Uskoisitko sinä sokeasti kaiken sen mitä myyjä tavarastaan kertoo? Lääkärit uskovat ja vielä täysin viattomasti sillä muuten meillä ei olisi puolta miljoonaa kolesterolilääkkeiden käyttäjää. "

"Me kliinistä työtä tekevät lääkärit olemme menettäneet johtajuuden Unileverille, Pfizerille ja kaiken maailman sydän- ja diabetesliitoille sekä heitä sponsoroiville professoreille, jotka pakottavat meidät kaavamaisiin ?on sovittu? ?hoitoihin, jotka aina nojautuvat kalliisiin patenttilääkkeisiin tai keinorasvoihin. Minua voi syyttää paranoiasta mutta nykyisen netin aikana maailma on tullut entistä läpinäkyvämmäksi. Professorikunnassa on henkilöitä, jotka jopa rehentelevät kytköksillään. Diabetesliiton asiantuntijaprofessori on sokerijätti Daniscon palkkalistoilla, asia joka on vapaasti luettavissa netissä hänen cv:stään. Mitä pitäisi sitten sanoa Kansanterveyslaitoksen pääjohtajan saamasta 100. 000 ?:n ?palkinnosta? joka tuli suoraan yksityiseltä elintarvikefirmalta. Nämä ovat asioita, jotka meidän tavallisten lääkäreiden tulisi nostaa pöydälle."

"Uskomme elävämme avoimessa yhteiskunnassa, jossa tieto on kaikkien vapaasti saatavissa. Emme vain huomaa niitä hienovaraisia mutta äärimmäisen tehokkaita keinoja, joilla mieltämme muokataan. Kuinka paljon todellisuudessa päätämme itse omasta elämästämme, on kysymys jonka jokainen tulisi tehdä itselleen. "

Blogissa mm:
- MISSÄ ON LÄÄKETIETEEN ETIIKKA? SUOMEN MENGELE TUTKII
- RASALAS VASTAAN DIABETESLIITTO 1 ? 0
- SUOMEN LÄÄKETIETEELLINEN JOHTO

Vastaa Viestiin