BORRELIOOSIJÄRJESTÖÖN LIITTYMINEN

Valvojat: Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001

Vastaa Viestiin
Bb
Viestit: 1820
Liittynyt: Ma Tammi 26, 2009 23:13

BORRELIOOSIJÄRJESTÖÖN LIITTYMINEN

Viesti Kirjoittaja Bb » Su Helmi 15, 2009 21:51

Lähettäjä: Soijuv Lähetetty: 31.10.2008 13:26

Suomen-Lyme Borrelioosi ry on valtakunnallinen borrelioosiin ja lisäinfektioihin erikoistunut järjestö - jonka jäsenyys on kaikille avoin. Järjestömme EI siis ole suoranaisesti potilasjärjestö. Järjestöön voivat liittyä kaikki asiasta kiinnostuneet.

Yhdistyksen kotisivujen etusivulla asiasta on mainittu seuraavasti:

Suomen Lyme-Borrelioosi ry

www.borrelioosi.net

Suomen Lyme-Borrelioosi ry on valtakunnallinen borrelioosiin ja lisäinfektioihin erikoistunut järjestö. Borrelioosijärjestön tarkoituksena on antaa laajasti sekä tieteellistä että kokemuksellista tietoa Borrelioosista ja lisäinfektioista jotka tarttuvat ihmisiin ja eläimiin punkkien sekä joidenkin muiden vertaimevien hyönteisten välityksellä.

Järjestön toiminnan päätavoitteena on lisätä tietoisuutta borreliabakteerin aiheuttamista sairauksista, diagnostiikasta ja hoidoista mm. järjestön kotisivujen, keskustelupalstojen, koulutustilaisuuksien ja median välityksellä.

Borrelioosijärjestöön kuuluu eri tieteenalojen tutkijoita ja terveydenhuollon ammattilaisia sekä Borrelioosia ja/tai lisäinfektioita sairastavia. Järjestön jäseneksi voivat liittyä kaikki asiasta kiinnostuneet.

Vastaa Viestiin