JÄSENTIETOA: TUTKIMUS RIFE-LAITTEIDEN HYÖDYSTÄ

Valvojat: Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001

Vastaa Viestiin
Bb
Viestit: 1820
Liittynyt: Ma Tammi 26, 2009 23:13

JÄSENTIETOA: TUTKIMUS RIFE-LAITTEIDEN HYÖDYSTÄ

Viesti Kirjoittaja Bb » Su Helmi 15, 2009 21:44

Lähettäjä: Soijuv Lähetetty: 24.11.2006 15:05

Muutamat yhdistyksemme jäsenet ovat olleet kiinnostuneita Rife - laitteiden tutkimuksellisesta käytöstä oman sairautensa hoidossa.

Jotta kyseisen hoitomuodon hyödyistä/haitoista saataisiin enemmän tietoa myös Suomessa, kirjataan käyttäjien henkilökohtaiset kokemukset muistiin. Tarkoituksena on raportoida aika ajoin, mitä vaikutuksia hoidosta on ollut laitetta käyttäneille.

Jokainen tutkimukseen osallistuva on hankkinut itselleen oman Rife-laitteen. Rife-laitteilla toteutettavan hoidon kesto on yksilöllinen, mutta kestää yleensä vähintään kaksi vuotta (muutamalla jopa 6v). Ulkomaisten käyttäjäkokemusten mukaan Herxheimer-reaktioita esiintyy toistuvasti ensimmäisen puolen vuden aikana. Vähitellen oireet vähenevät ja herxejä esiintyy vain aika ajoin.

Avaamme jossakin vaiheessa jäsensivuillemme aihetta käsittelevän sivuston. Sivulla kerrotaan laitteiden historiasta, tutkimuksista, kirjallisuudesta ja laitteita käyttäneiden ulkomaisten henkilöiden kokemuksista ja myöhemmin suomalaisten käyttäjien kokemuksia.
Viimeksi muokannut Bb, Ti Helmi 17, 2009 13:34. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Bb
Viestit: 1820
Liittynyt: Ma Tammi 26, 2009 23:13

Viesti Kirjoittaja Bb » Su Helmi 15, 2009 21:47

Lähettäjä: JAANA600 Lähetetty: 24.11.2006 22:48

Olen seurannut mielenkiinnolla ihmisten kokemuksia rife-laitteen käytöstä.Englanninkielentaito on kyllä sen verran huonoa että en ole saanut selvää hinnoista tai siitä mistä niitä saa, saako suomesta?
Viimeksi muokannut Bb, Ti Helmi 17, 2009 13:34. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Bb
Viestit: 1820
Liittynyt: Ma Tammi 26, 2009 23:13

Viesti Kirjoittaja Bb » Su Helmi 15, 2009 21:48

Lähettäjä: Soijuv Lähetetty: 25.11.2006 10:08

Laitteita ei tietääkseni saa Suomesta. Yleensä ne tilataan USA:sta. Joitakin laitteita on saatavissa myös EU:n alueelta, mutta näyttää siltä, että tehokkaimmat ja mahdollisesti edullisimmatkin taitavat löytyä USA:sta. Vaikka käyttäjäkokemuksia on jo yli 15 vuoden takaa, on kyseinen hoitomenetelmä tutkimuksellista ja jokainen joka hoitaa itseään tällä menetelmällä, lisää omalta osuudeltaan tietoa hoidon hyödyistä ja mahdollisista haitoista. Henkilökohtainen näkemykseni asiasta on, että jokaisen, joka haluaa kyseistä hoitomenetelmää tutkia, tulisi lukea asiasta mahdollisimman paljon ennen kuin tekee lopullista päätöstä (sanakirjoille on siis käyttöä ). Laitetta käyttäneiden/käyttävien kanssa olisi myös hyvä keskustella esim. sähköpostitse/puhelimitse. Hoitomuotoa käytetään jonkin verran esim. Keskieurooppalaisilla klinikoilla ja joissakin maissa ne on hyväksytty virallisiksi hoitolaitteiksi. Suomessa ei tietääkseni Rife-hoitoa/-laitteita ole saatavissa. Jonkinlaisia frekvenssihoitoja täälläkin kuulemma on saatavissa, muta minulla ei ole tarkempaa tietoa asiasta.

Yleensä kyseistä hoitomuotoa alkavat käyttämään sellaiset henkilöt,
1. jotka ovat vuosien aikana saaneet lukuisia antibioottihoitoja ja/tai oireenmukaisia lääkkeitä ja tauti on siitä huolimatta oireillut ja/tai edennyt, kenellä hitaammin kenellä nopeammin.
2. Tai sellaiset henkilöt, jotka eivät saa antibioottihoitoja.
3. Sellaisiakin käyttäjiä olen nähnyt, jotka eivät halua käyttää antibiootteja niiden haittojen yms vuoksi, vaan siirtyvät suoraan frekvenssilaitteisiin.

Yleensä käyttäjien keskuudessa suositellaan kokeilemaan ensin antibioottihoitoja. Mikäli ne auttavat, silloin ei ole tarvetta muihin hoitomuotihin.

Sähkömagneettisten frekvenssihoitojen tehosta esim. kivun hoidossa on näyttöä ja tällaisia pienimuotoisia laitteita on saatavana esim. fysioterapeuttien kautta Suomessakin (esim. eri tyyppiset TENS -laitteet). Myös mikrobien kohdalla tutkimuksellista näyttöä on. Doug (insinööri), joka kehitti ensimmäisen Rife -tyyppisen laitteen oman ja vaimonsa Borrelioosin hoitoon yli 15v sitten, tutki erilaisten frekvenssien kykyä tuhota borreliabakteereita. Bakteerit olivat elatusalustalla. Tutkimuksen aikana hän joutui itsekin allttiiksi frekvensseille ja sai voimakkaan Jarisch-Herxheimer-reaktion. Tästä hän innostui ja alkoi tutkia sähkömagneettisten frekvenssien mahdollisuuksia lisää. Hän ja hänen vaimonsa ovat olleet kunnossa siitä lähtien. Hoito oli kuitenkin pitkä Doug kertoo kokemuksistaan avoimesti ja hän on auttanut lukuisia Borrelioosiin sairastuneita ilmaiseksi vuosien ajan. Nyt hän on tehnyt ns. Doug-tyyppisen Rife laitteen "tee se itse" - ohjeet DVD:lle. Dougin laite on käyttäjäkokemusten mukaan erittäin tehokas, Haittana on erittäin suuri koko, laitetta ei myydä kokonaan valmiiksi asennettuna ja laite on kuulemma jonkin verran hankala käyttää. Siksi seuraavaksi parhaimmat vaihtoehdot ovat EMEM- laitteet ja GB4000. Useimmilla näyttää olevan käytössään useampi esim. jonkinlainen "High Power Magnetic pulser" tyyppinen laite sen lisäksi. Jokaine laite poikkeea toisistaan ja käyttäjät ovat toisinaan saaneet parempia tuloksia yhdistelemällä eri laitteita. (Hinnat vaihtelevat suuresti riippuen valmistajasta ja laitteesta. esim EMEM laitteita saa noin 1000$ ja GB4000 laite maksaa noin 2100$).

Tästä tulikin pitkä "kirje" - minun piti alun alkaen kirjoittaa vain muutama sana
Viimeksi muokannut Bb, Ti Helmi 17, 2009 13:34. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Bb
Viestit: 1820
Liittynyt: Ma Tammi 26, 2009 23:13

Viesti Kirjoittaja Bb » Su Helmi 15, 2009 21:48

Lähettäjä: Ine Lähetetty: 23.10.2008 13:24

Rife laitteesta sen verran, että käsittääkseni Borrelioosista on löydetty Biofilimi?
Biofilmistä Löysin sivun:
http://www.mm.helsinki.fi/users/lindstr ... ilmit.html
Jossa mainintaan:
"

Kun saadaan selvitettyä syyt biofilmien resistenttiydelle, tulevaisuudessa käytetään mahdollisesti yhdistelmänä antibioottia ja antibioottiresistenttiysmekanismia inhiboivaa yhdistettä. Lisäksi biofilmien torjuntaan on kehitteillä kaksi mielenkiintoista fysikaalista menetelmää, joissa käytetään hyväksi joko elektromagneettista kenttää tai ultraääntä yhdessä antibioottihoidon kanssa (Lewis, 2001).

Tulevaisuudessa voi olla mahdollista käyttää toisia bakteereita biofilmien torjuntaan. Kaikki ihmiselimistössä esiintyvät biofilmit eivät ole haitallisia. Mikrobiologi Gregor Reid Western Ontarion yliopistosta Lontoosta törmäsi etsiessään keinoja estää virtsateidentulehduksia "hyviin" biofilmeihin terveiden naisten urogenitaalialueella. Infektiotilassa näiden biofilmien toiminta on häiriintynyt, ja ne saadaan palautettua normaalitilaan lisäämällä tiettyjä Lactobacillus-kantoja (Potera, 1999). "

Joten tarkoittaakö tämä oikeasti että Rife laite voisi oikeasti toimia ja fysikaalinen hoito olisi avain näiden biofilmien pätkimiseen!!!!

Borrelian biofilmi:

<www.molecularalzheimer.org/files/Divers ... yright.pdf>
Viimeksi muokannut Bb, Ti Helmi 17, 2009 13:35. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Bb
Viestit: 1820
Liittynyt: Ma Tammi 26, 2009 23:13

Viesti Kirjoittaja Bb » Su Helmi 15, 2009 21:49

Lähettäjä: daila2008 Lähetetty: 23.10.2008 23:07

Ine, innostuitko etsimään tietoa nähtyäsi mahdollisesti Under our skin -elokuvan Alan MacDonaldin kertomuksen borrelian biofilmistä vai oliko tästä mahdollisesti tietoa myös jossain muuallakin?

Olen lukenut/kuullut käyttäjäkokemuksia ja uskon itse, että jotkut borrelioosia sairastavat todellakin saavat merkittävääkin apua rife-laitteista, mutta tiedän myös että joillekin niistä ei ole ollut kerrassaan minkäälaista apua. Joku juoni näissä laitteissa kuitenkin on, mutta vaikeus taitaa piillä siinä, että kuinka kukin löytää itselleen sopivan hoitometodin kuten esim. oikeanlaiset frekvenssit kohdistettuna oikeanlaiseen vaivaan.

En ole ikinä ajatellut rife-laitteita fysikaalisena hoitona, mutta tarkemmin ajateltuna kai ne voisi jotenkin niinkin kategorioida, koska muuten niistä onkin aika vaikea ajatella, että mihin niitä oikein luokittelisi.

Jotakin lisätietoja rife-laitteista löytyy luultavasti myös jäsenille tarkoitetulta keskustelupalstalta osoitteesta http://groups.msn.com/Borrelioosi

Hattua täytyy kyllä nostaa tälle Alan MacDonaldille, joka työskentelee muistaakseni päivät patologina ja viettää illat usein yömyöhäänkin saakka tehden borreliatutkimusta sekä merkittäviä havaintoja kuten tämä biofilmiteoria todistaa.
Viimeksi muokannut Bb, Ti Helmi 17, 2009 13:35. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Bb
Viestit: 1820
Liittynyt: Ma Tammi 26, 2009 23:13

Viesti Kirjoittaja Bb » Su Helmi 15, 2009 21:49

Lähettäjä: Soijuv Lähetetty: 30.10.2008 11:51

Useat taudinaiheuttajat muodostavat biofilmejä. Seuraavassa tutkimuksesa eri mykobakteerilajien havaittiin muodostavan biofilmin. Tutkimuksessa mykobakteereita laitettiin erilaisiin liuoksiin. Bakteerit muodostivat biofilmin nopeimmin silloin kun ne laitettiin tutkimusalustalle jossa oli pelkkää kranavettä. Myös borreliabakteerin on havaittu puolustautuvan eri tavoin silloin kun ympäristö on sille epäedullinen eli antibioottien, ravinnon niukkuuden jne uhatessa sitä.

Biofilm development by potentially pathogenic non-pigmented rapidly growing
mycobacteria
Jaime Esteban , Nieves Z Martin-de-Hijas , Teemu J Kinnari , Guillermo Ayala
, Ricardo Fernandez-Roblas and Ignacio Gadea

BMC Microbiology 2008, 8:184doi:10.1186/1471-2180-8-184

Published: 17 October 2008
Abstract (provisional)

Background
A study to evaluate the biofilm-development ability in three different media
(Middlebrook 7H9, sterile tap water and PBS-5 % glucose) was performed with
19 collection strains from 15 different species on non-pigmented rapidly
growing mycobacteria (NPRGM). A microtiter plate assay was developed to
evaluate the percentage of covered surface of the microtiter plate wells in
different days from day 1 to day 69.

Results
All strains were able to develop biofilm in all the tested media.
Middlebrook 7H9 showed the fastest growth, followed by sterile tap water and
PBS-5 % glucose. A sigmoid growth curve was detected in all the strains both
in Middlebrook 7H9 and in sterile tap water. A difference could be detected
for Mycobacterium abscessus in tap water, where it showed faster growth than
all the other strains.

Conclusion
Biofilm development seems to be a property of all the species of NPRGM and
it depends on the nutrients present in the medium. The microtiter plate
assay described here is a useful tool to evaluate differences in biofilm
development among the different species of rapidly growing mycobacteria.

Full article:

http://www.biomedcentral.com/1471-2180/8/184/abstract

Vastaa Viestiin