INSTRUMENTTI PUNKIN POISTOON

Valvojat: Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001

Vastaa Viestiin
Bb
Viestit: 1820
Liittynyt: Ma Tammi 26, 2009 23:13

INSTRUMENTTI PUNKIN POISTOON

Viesti Kirjoittaja Bb » Su Helmi 15, 2009 20:58

Lähettäjä: daila2008 Lähetetty: 18.7.2008 9:12

http://www.keksintoporssi.com/keksinto/ ... enDocument

Instrumentti punkin poistoon
Pasi Polvi

Toimialasalkku: Harrastukset ja käyttöesineet, Terveydenhoito
Kuvaus


Pasi Polvi on kehittänyt uudenlaisen paristoilla toimivan instrumentin punkin poistamiseen. Sen avulla voidaan poistaa punkki ihosta kokonaisena. Laitteessa olevan säädettävän kohdistusosan ja -valon avulla saadaan punkki tarkasti pinsettien leukojen väliin vaikeistakin paikoista. Liipaisintoiminnolla pinseteissä oleva punkki ruuvautuu hallitusti irti ihosta. Instrumenttia voi käyttää yhdellä kädellä, jolloin toinen käsi vapautuu kohteen (lapsen tai lemmikkieläimen) paikallaan pitoon.
Käyttöalue
Punkin poisto ihmisen ihosta tai lemmikkieläimestä.
Edut

* Punkin poisto käy helposti, nopeasti ja hallitusti. Instrumentti on kevyt ja pienikokoinen, joten sitä on helppo kuljettaa mukana.
* Laite irrottaa punkin suositusten mukaisesti kiertämällä, ilman että käyttäjä joutuu pyörittämään laitetta.
* Vaihdettava pinsettiosa takaa hygieenisyyden ja estää punkkien levittämien tautien tarttumisen pinsettien välityksellä.


Kehitysvaihe
Patentointi on aloitettu Suomessa. Prototyyppi on valmistettu yhteistyössä Keksintösäätiön protopajan kanssa
Viimeksi muokannut Bb, Ti Helmi 17, 2009 14:38. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Bb
Viestit: 1820
Liittynyt: Ma Tammi 26, 2009 23:13

Viesti Kirjoittaja Bb » Su Helmi 15, 2009 20:59

Lähettäjä: daila2008 Lähetetty: 31.8.2008 20:33

On aika jännä juttu, että näiden eri punkinpoistovälineiden markkinoinnissa käytetään faktoina väittämiä, joista ei ole mitään varmuutta. Tämänkin härvelin yhteydessä väitetään ettei punkki voi oksentaa suolensisältöään, koska se jäädytetään.

Muistan myös lukeneeni tutkimuksesta, jossa borreliabakteerin alalaji B. garinii kykeni muuntumaan kystamuodosta takaisin liikkuvaksi spirokeetaksi sen jälkeenkin kun se oli ensin jäädytetty. Eli?

Eräällä toisella sivustolla on varoitus, jonka mukaan Aco Tickneriä ei saa käyttää, jos on joskus aikaisemmin saanut iho-ongelmia kylmähoidon yhteydessä. Tuote ei myöskään sovellu diabeetikoille eikä alentuneesta verenpaineesta kärsiville.

http://www.verkkosivuapteekki.fi/epages ... ts/1705540

Aco Tickner punkin poistaja 8 ml

TICKNER punkinpoistajalla poistat nopeasti ja yksinkertaisesti punkit sekä vähennät mahdollisuutta saada borreliabakteeritartunta. TICKNER tappaa punkin jäädyttämällä. Kuollut punkki poistetaan yksinkertaisesti ja helposti laitteessa olevalla poistajalla. Punkki olisi hyvä saada irti kokonaisena, mutta sen pää jää helposti kiinni ihoon. Punkinpoistajaa käytettäessä ei ole vaaraa, että punkin pää jäisi kiinni ihoon, toisin kuin punkkipinsettejä käytettäessä. Koska jäädyttäminen tappaa punkin, se ei myöskään voi oksentaa suolensisältöään. Yhdestä Tickner-punkinpoistaja riittää jopa 50 punkin irrottamiseen.

Nopea ja varma punkinpoisto
Minimoi riskiä saada borreliabakteeritartunta punkista
Ainutlaatuinen, patentoitu menetelmä

Pakkaus 8 ml

Vastaa Viestiin