TESTI POSITIIVINEN JA KUUKAUDEN PÄÄSTÄ UUSI TESTI. MIKSI?

Valvojat: Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb

Vastaa Viestiin
Bb
Viestit: 1820
Liittynyt: Ma Tammi 26, 2009 23:13

TESTI POSITIIVINEN JA KUUKAUDEN PÄÄSTÄ UUSI TESTI. MIKSI?

Viesti Kirjoittaja Bb » Su Helmi 15, 2009 19:31

Lähettäjä: joeoetti Lähetetty: 31.7.2008 9:38

Olin onnistunut hankkimaan punkin pureman käteeni, johon tuli kaunis punainen borrelioosirengas. Söin kolmen viikon antibioottikuurin, minkä jälkeen vielä näkyi hieman punaista renkaan alueella ja olin edelleen jatkuvasti väsynyt. Kävin lääkärissä ja borrelioositestissä ja odotin viikon tuloksia. Testin tulos oli "osittain positiivinen". Lääkäri sanoi, että kuukauden päästä uuteen testiin ja katsotaan sitten eteenpäin. Onko tämä normaalia? Tuntuu hölmöltä odottaa kuukausi positiivisen tuloksen jälkeen ilman antibiootteja...
_____________________________________________________________


Lähettäjä: daila2008 Lähetetty: 31.7.2008 10:14

Hei joeoetti!

Tämä on täysin normaalia eli tarkoittaa siis että tämä mainitsemasi on aivan normaalia lääkäreiden käytöstä, mutta missään tapauksessa se ei ole järkevää suhtautumista. Se osoittaa vaan jälleen kerran sen ettei borrelioosiin, kaiken tämän tiedon lisääntymisen jälkeenkään, suhtauduta jostakin syystä tarpeeksi vakavasti ja epäluotettaviin testeihin luotetaan liian paljon.

Jostakin syystä myös antibioottien määräämistä, jopa näinkin vakavaan sairauteen kuin borrelioosi, kartellaan. Mutta sitten toisaalla niitä määrätään surutta kuuri toisensa jälkeen ja täysin turhaan mm. lapsien korvatulehduksiin sekä erittäin pitkäaikaiseen käyttöön mm. akneen.

Sitten ylpeillään kansainvälisissä tilaistoissa kuinka meillä käytetään vain vähän antibiootteja, mutta saadaan kuitenkin muka loistavia tuloksia. Missäköhän ovat ne loistavat hoitotulokset? Ei varmasti ainakaan tämän yhdistyksen jäsenlistoilla.

Kerroit, että sinulla oli väsymystä iho-oireen lisäksi. Ilmenikö sinulla mitään muita oireita?

Onneksi sait kuitenkin heti tuoreeltaan ne antibiootit, sillä varhaisvaiheessa saadun antibioottihoidon tulos on aina huomattavasti parempi kuin infektion myöhäisvaiheen hoidon tulos.

Palaile palstalle kertoilemaan miten kuviosi etenee!
_____________________________________________________________


Lähettäjä: joeoetti Lähetetty: 31.7.2008 10:49

Moi !

Ennen kuin huomasin koko läiskää, niin olin ollut energiattomana ja välillä kuumeessa ja päänsäryssä noin kuukauden. Sitten huomasin läiskän ja sain antibiootit juhannuksena, mutta energiattomuus, päänsärky ja lääkärin testeissä havaittu poskiontelontulehdus jatkuvat edelleen. Kaikki lääkärissä tai labroissa käynnit on ollut eri lääkärillä, kun olen ollut kesällä liikkeelle. Kukaan ei ole pitänyt mahdollisena, että muut oireet kuin läiskä kädessä voisi olla borrelioosin aiheuttamaa.. Koko punkkia en ole kädessäni nähnyt, eli en tiedä milloin siihen on purtu.

En taida kuukautta odottaa, vaan huomenna lääkäriin.
_____________________________________________________________


Lähettäjä: daila2008 Lähetetty: 31.7.2008 23:42

Olet siis edelleenkin oireinen ja kaikki mainitsemasi oireet (väsymys, päänsärky, poskiontelontulehdus) ovat kuitenkin borrelioosipotilailla yleisesti ilmeneviä oireita. Eli ainakin on mahdollista, että oireesi johtuvat borrelioosista.

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, että onko seuraavan lääkärisi borrelioosioiretuntemus yhtä loistava kuin näillä edellisilläsi.

Vastaa Viestiin