KESKUSTELUSIVUILLE KIRJOITTAMINEN!

Valvojat: Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb

Vastaa Viestiin
Bb
Viestit: 1820
Liittynyt: Ma Tammi 26, 2009 23:13

KESKUSTELUSIVUILLE KIRJOITTAMINEN!

Viesti Kirjoittaja Bb » Su Helmi 15, 2009 12:48

Lähettäjä: Soijuv Lähetetty: 3.5.2007 12:07

Suomenlyme - keskustelusivut on tarkoitettu borrelioosia käsittelevän laaja-alaisen tiedon, ei henkilökohtaisten hyökkäysten esittämiseen sivulla kirjoittavia kohtaan.

Sivuilla esitetyn tiedon tulee sisältää tutkimustuloksia, borrelioosia käsitteleviä julkaistuja artikkeleita ja ihmisten henkilökohtaisia kokemuksia omasta hoidosta yms. Tutkimuksia, artikkeleita ja kokemuksia on erilaisia. Sivujen tarkoituksena on antaa mahdollisimman puolueettomasti tietoa Borrelioosista sekä lääketieteellisestä että vaihtoehtolääketieteellisestä näkökulmasta sekä henkilökohtaisten kokemusten kautta.

Borrelioosin diagnostiikan ja hoidon kohdalla esiintyy lukuisia erilaisia näkemyksiä. Tutkimustuloksetkaan eivät ole yhteneviä. Siksi kenelläkään ei voi tällä hetkellä olla varmaa käsitystä siitä, miten tauti diagnosoidaan tai hoidetaan. Tästä johtuen asiasta voi esittää erilaisia näkemyksiä, mutta ei ehdotonta varmuutta. Mikään tämänhetkinen hoito ei ole tuonut ratkaisua, joka auttaisi kaikkia Borrelioosiin sairastuneita. Siksi asiaa tulee lähestyä laajemmasta näkökulmasta ja avoimin mielin.

Sivujen viestien tulee siis jakaa TIETOA borrelioosista. Tämä ei ole oikea foorumi omien henkilökohtaisten vihjailujen, ärtymyksen tms. esittämiseen toisia sivulle kirjoittavia kohtaan.

Vastaa Viestiin