TERVETULOA

Suomen Lyme Borrelioosi ry on valtakunnallinen Borrelioosiin ja ...

Valvoja: Sailairina

TERVETULOA

ViestiKirjoittaja borrelioosi » Ti Tammi 20, 2009 12:21

SUOMEN LYME BORRELIOOSI ry.

www.borrelioosi.net


Suomen Lyme Borrelioosi ry:n jäseneksi voivat liittyä kaikki asiasta kiinnostuneet. Liittymisestä löydät ohjeet esimerkiksi foorumin sinisestä yläpalkista kohdasta "Liity jäseneksi". (Foorumille rekisteröityminen ei ole = järjestön jäsenyys.)

Sivuston "Yleinen- ja Tietofoorumi" ovat kaikille avoimia (lukuoikeus) eli voit lukea tekstejä rekisteröitymättä. Vain järjestön jäsenien rekisteröityminen hyväksytään.

Järjestön jäsenenä voit rekisteröityä foorumille ja ilmoittamalla käyttäjätunnuksesi, sinulle avataan rekisteröityneen jäsenen oikeudet eli
- voit kirjoittaa foorumilla
- pääset lukemaan ja kirjoittamaan Jäsenfoorumi alueella
- voit lukea vanhoja jäsenlehtiä Jäsenmateriaalit-osiossa


JÄSEN: Ilmoita käyttäjätunnuksesi sähköpostitse alla olevaan osoitteeseen tai mikäli olet unohtanut salasanasi tai foorumin käytössä ilmenee ongelmia, ota yhteyttä
borrelioosiyhdistys@gmail.comHUOM! Lähes kaikki tieteelliset tutkimukset julkaistaan nykyään englanniksi. Näin on myös suomalaisten tutkimusten kohdalla. Tutkimusten ja artikkelien kääntäminen vie runsaasti aikaa ja vaivaa. Siksi sivuillamme olevista tutkimuksista ja artikkeleista on käännetty useimmiten vain niiden ydinsanoma. Mikäli haluat enemmän tietoa jostakin artikkelista etkä ymmärrä riittävästi englantia, voit käännättää artikkelin googlella. Joissakin tapauksissa siitä saattaa olla jonkin verran apua.
Googlen lisäksi on saatavissa maksullisia käännösohjelmia kuten http://www.lukutulkki.fi/
borrelioosi
 

Paluu TÄRKEÄÄ LUKEA ENNEN REKISTERÖITYMISTÄ

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa