Cowden-protokolla Jatta1001

Borrelioosiin sairastuneiden suomalaisten henkilökohtaisia kokemuksia taudista ja sen hoidosta.

Valvojat: Bb, Sailairina, maranoma, Tiina

Cowden-protokolla Jatta1001

ViestiKirjoittaja Jatta1001 » Ma Marras 28, 2016 11:21

Aloitin Cowden yrttihoidon 23.5.2015 tehtyjen testitulosten mukaisesti. Perushoito + lisäaineet. Heti aloitettuani hoidon tuli voimakkaita Herxejä varsinkin aivoissa, noin kahden viikon ajan aivoissani oli "myrsky". Sen jälkeen Herxit helpottivat ja aivotoiminta oli parantunut huomattavasti. Myös monet muut oireet voimistuivat ensin alkaen ohjelman edetessä vähenemään. Ohjelmaan kuuluu yrttien vaihto kahden viikon välein ja aina vaihdon tapahtuessa ilmeni Herxejä kunnes ne loppuivat n. vuoden kuluttua. Hoidon kesto on 9kk, jatkoin sitä kuukausilla 7 ja 8 kunnes tuli täydellinen stoppi. Tunsin itseni kuivuneeksi, juomani vesi tuli läpi (vessassa 10-15 min. välein). Hoidon tuossa vaiheessa tapahtui eräänä aamuna näin: Olin menossa laittamaan annostusta ja kun näin yrttipullot annoin ylen. En pystynyt jatkamaan useasta yrityksestä huolimatta. Tuossa vaiheessa olin ollut jo n. 2kk oireeton joten päätin lopettaa ohjeen mukaisesti. Uudet testit otettiin 20.10.2016.
Ennen Cowden-hoitoa olin vuodesta 2006 2x4 viikon Kefriakson suonensisäisellä lääkityksellä, 12 viikkoa Claforan+Procaine Penisillin G injektiohoito, sekä useita lyhyempiä hoitoja eri antibiooteilla tabletteina.

Testit 23.5.2015 Tulos Viitearvo Testit 20.10.2016

Blood count
Leucocytes 5,69 4-10 8,50 Huomattava nousu
Erythrocytes 4,58 4,00-5.00 4,56
Hemoglobin 15,1 12-16 15,1
Hematocrit 46,4 37,0-47,0 46,2
MCV +101 82-98 +101 Megaloplastianemia
MCH +33 27-31 +33
MCHC 33 32-36 33
Throbocytes 199 140-400 237 Nousua

Differential Blood count
Neuroph. Cranylocytes -44,30 50-70 60,90 Nousua
Lymphocytes +42,60 15-40 30,30 Laskua
Monocytes 7,70 3,00-8,00 6,40 Laskua
Eosin. Granulocytes 1,80 <6,00 0,70 Laskua
Basoph. Granulocytes 0,50 <1,00 0,60
Others 3,10 <1,50 1.10 Laskua

CD3-CD57+ Cells
T cells CD3+ (%) +85,80 62-80 +73,45 Laskua
T cells+ (absolute) + 2080 900-1900 1892 Laskua
NK cells CD56-CD3-(%) 10,90 6-29 18,46 Nousua
NK cells CD56+CD3-(absolute) 264 60-700 475 Nousua
CD57+NK-cells(%) 43,90 2,00-77,00 79,73 Nousua
CD57+NK-cells(absolute) (-) 116 100-360 336 Nousua

Borrelia burgdorferi Elispot
Borrelia burgdorferi Fully antigen +27 <2 +32
Borrelia b. OSP-Mix
OSPA/OSPC/DbpA +11 <2 +12
Borrelia burgdorferi LFA-1 0 <2 0

Ehrlichia/Anaplasma-Elispot (+) 2 <2 Ei testattu uudelleen

Rickettsia antibodies
Rickettsia IgG-antibodies +1.128 <1:64 Titer Ei testattu uudelleen
Rickettsia IgN-antibodies <1:64 <1:64

Mycoplasma pneumoniae antibodies
Mycoplasma pneumoniae +9,90 <0,8 Ei testattu uudelleen, harmaa alue 0.8-1.1 Positive <1.1
Mycoplasma pneunoniae-IgA 0.00 <0.8

Clamydia pneumoniae Elispot +20 <2 +6 Huomattavaa laskua

Yersinia Elispot +48 <2 +22 Huomattavaa laskua

Epstain-Barr-virus Elispot
EBV-Elispot (lytic) +17 <2 +11 Laskua
EBV-Elispot (latent) +30 <2 +11 Laskua

Coxackie-Virus antibodies
Coxackie-Virus-IgG +1:10000 <1:100 Titer +1:1000 Huomattavaa laskua
Coxackie-Virus-IgA +1.10 <2 Titer +1.10

Ruokavalioni on ollut erittäin tiukka ja olen käyttänyt luontaistuotehoitoja jo kauan ennen kun sain minkäänlaista "varsinaista" lääkitystä. Cowden-hoidon jälkeen testien tulokset ovat ensimmäistä kertaa laskeneet.
Jatta1001
 
Viestit: 137
Liittynyt: Su Helmi 17, 2013 16:59
Paikkakunta: Pyhtää

Paluu BORRELIOOSIKOKEMUKSIA SUOMESTA

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa