FOORUMEILLA OLEVAN TIEDON ETEENPÄIN VÄLITTÄMINEN

Lukekaa foorumin viesti ehdottomasti ennen kuin kopioitte sivuillamme olevia viestejä!

Valvojat: Borrelioosiyhdistys, Jatta1001

FOORUMEILLA OLEVAN TIEDON ETEENPÄIN VÄLITTÄMINEN

ViestiKirjoittaja soijuv » Ti Helmi 10, 2009 09:42


Borrelioosijärjestön kotisivuilla www.borrelioosi.net sekä keskustelufoorumeilla olevat tutkimukset, artikkelit ja henkilökohtaiset kannanotot on tarkoitettu mahdollisimman monipuolisen tiedon välittämiseksi erityisesti järjestön jäsenille. Monipuolinen tieto mahdollistaa paremmin esim. omaa terveyttä koskevien päätösten tekemisen.

Keskustelufoorumeillamme on sekä tieteellistä tietoa että jäsenten henkilökohtaisia kokemuksia ja kannanottoja.

1. Mikäli esitätte foorumeilla esitettyä tieteellistä tietoa suullisesti tai kirjallisesti eteenpäin, on se esitettävä henkilökohtaisena tietona. Ette siis voi käyttää Borrelioosijärjestöä tai kenenkään järjestön jäsenen nimeä oman asianne edistämiseksi.

2. Voitte kopioida sivuille laitettuja tutkimuksia alkuperäisenä eli sillä kielellä millä ne on julkaistu, mutta ette voi välittää eteenpäin esim. tutkimuksista tehtyjä suomenkielisiä käännöksiä ilman käännöksentekijän antamaa lupaa.

3. Itsestään selvää on, että keskustelufoorumeilla esitettyjä henkilökohtaisia näkemyksiä ja kokemuksia ei ole lupa viedä eteenpäin lainkaan ilman viestin alkuperäisen lähettäjän antamaa lupaa siihen.
soijuv
 
Viestit: 3149
Liittynyt: Ke Tammi 21, 2009 14:16

Paluu HUOM! FOORUMEILLA OLEVAN TIEDON ETEENPÄIN VÄLITTÄMINEN

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa